Mesaje de La Multi Ani

Mesaje de La Multi Ani, mesaje de ziua de nastere, mesaje de la multi ani pentru zile de nastere si zile onomastice

Mesaje de La Multi Ani - Te iubesc enorm, La Multi Ani!In viata sunt momente de fericire dar si de tristete... Eu iti promit ca am sa iti fiu alaturi indiferent de situatie pentru ca tu esti viata mea si tot ce am mai scump pe lume. Te iubesc enorm, La Multi Ani!

Mesaje de La Multi Ani - La multi ani, mama!Iti multumesc ca m-ai iubit si m-ai invatat sa-i iubesc si pe ceilalti, dar mai ales pe tine. La multi ani, mama!

Mesaje de La Multi Ani - Am descoperit minunea unei vieti implinite datorita tie.Am descoperit minunea unei vieti implinite datorita tie. La multi ani, dragul meu!

Mesaje de La Multi Ani - Incearca sa fii ... La multi ani!Incearca sa fii o lacrima pentru a intelege durerea. Incearca sa fii un zambet pentru a intelege fericirea. Incearca sa fii o stea pentru a vedea lumina. Incearca sa fii o inima pentru a oferi momente frumoase celor dragi. La multi ani!

Mesaje de La Multi Ani - Sa ai parte de cit mai multe zimbete in viata! La multi ani!Un zimbet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sa ai parte de cit mai multe zimbete in viata! La multi ani!

Mesaje de La Multi Ani - Daca viata ta ar depinde de dragostea pe care ti-o port, ai fi nemuritoareDaca viata ta ar depinde de dragostea pe care ti-o port, ai fi nemuritoare. La multi ani, mama!

Mesaje de La Multi Ani - Mama - cel dintai cuvant, cel mai dulce zambet, cel mai sincer sufletMama - cel dintai cuvant, cel mai dulce zambet, cel mai sincer suflet, cel din urma vis. Te iubesc si iti doresc o zi de nastere cat mai frumoasa! La multi ani!

Mesaje de La Multi Ani - Sa crezi intr-o minune. La multi ani!Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. La multi ani!

Mesaje de La Multi Ani - Aniversare fericitaIti doresc sa fii precum iarba: cand esti calcat sa te ridici. Sa fii precum un ghiocel: sa infloresti si in mijlocul zapezilor. Sa fii precum o stea: aproape si totusi departe, datatoare de dragoste si caldura... Aniversare fericita!

Mesaje de La Multi Ani - O zi de nastere este facuta dintr-un milion de clipeO zi de nastere este facuta dintr-un milion de clipe, iar in fiecare clipa sta promisiunea implinirii viselor si planurilor tale speciale... Azi e ziua ta, e o aniversare, singura zi din an in care il eclipsezi pe Soare!