Mesaje de La Multi Ani

Mesaje de La Multi Ani, mesaje de ziua de nastere, mesaje de la multi ani pentru zile de nastere si zile onomastice

Mesaje de La Multi Ani - La multi ani! Eu iti doresc iubireLa multi ani! Eu iti doresc iubire. O viata minunata si multa fericire, sa nu plangi niciodata, sa nu stii de necaz. Sa fii mereu frumoasa si dulce, sa nu cunosti durerea si nici amaraciunea. Sa ii respecti pe toti, sa te respecte lumea. Familia sa-ti fie frumoasa si unita. Sa nu ai vreun motiv sa fii nemultumita. Sa-ti fie portofelul mereu umplut cu bani, iar eu te las zambindu-ti un sincer LA MULTI ANI!

Mesaje de La Multi Ani - Tinerete fara batrinete si viata fara de moarte!Iti doresc ca anii ce-i implinesti astazi sa-ti aduca stralucirea si frumusetea stelelor, intelepciunea si puterea zeilor, dorinta de a iubi si de accepta sa fii iubit si tot ce are lumea asta mai bun in ea! Si de-ar fi ca zeii sa-mi indeplineasca dorintele iti mai doresc “tinerete fara batrinete si viata fara de moarte!” Multi ani fericiti!

Mesaje de La Multi Ani - Fie ca noul an pana la ziua de nastere viitoareFie ca noul an pana la ziua de nastere viitoare sa iti aduca doar fericiri si bucurii si in viata numai impliniri.

Mesaje de La Multi Ani - Fie ca zilele tale sa fie pline de bucurieFie ca zilele tale sa fie pline de bucurie, noptile pline de caldura si anii tai plini de tinerete...

Mesaje de La Multi Ani - O zi la fel de frumoasa ca tine!La multi ani, sa ai o zi la fel de frumoasa ca tine!

Mesaje de La Multi Ani - O imbratisare virtualaO imbratisare virtuala si cele mai frumoase urari de la multi ani!

Mesaje de La Multi Ani - Iti urez tot ce nu poti cumpara cu bani si bani sa poti cumpara restulIti urez tot ce nu poti cumpara cu bani si bani sa poti cumpara restul. La Multi Ani!

Mesaje de La Multi Ani - De ziua ta iti doresc atata noroc cat sa nu poti duceDe ziua ta iti doresc atata noroc cat sa nu poti duce, fericire cata nu-ti poti inchipui, atata sanatate la cata nu te astepti.

Mesaje de La Multi Ani - Rezultate maxime in tot ceea ce faci, caldura si dragoste in sufletFelicitari cu ocazia zilei de nastere! Iti urez sa fii sanatoasa, plina de energie si inspiratie, sa te simti mereu apreciata si iubita! Rezultate maxime in tot ceea ce faci, caldura si dragoste in suflet. La multi ani!

Mesaje de La Multi Ani - Te imbratisez cu multa dragoste!Daca as avea cate o floare pentru fiecare clipa in care m-am gandit la tine, m-as plimba intr-o gradina imensa. Te imbratisez cu multa dragoste!