Mesaje de La Multi Ani

Mesaje de La Multi Ani, mesaje de ziua de nastere, mesaje de la multi ani pentru zile de nastere si zile onomastice

Mesaje de La Multi Ani - Cele mai calde ganduri si urariCele mai calde ganduri si urari de sanatate si impliniri. Sa fii iubit si fericit in fiecare moment al vietii tale. La multi ani!

Mesaje de La Multi Ani - Iti doresc sa ninga in viata ta cu iubire,Iti doresc sa ninga in viata ta cu iubire, fericire, noroc, bani, speranta, pace si lumina! La multi ani!

Mesaje de La Multi Ani - Cu ocazia acestei zile in care mai adaugi un trandafirCu ocazia acestei zile in care mai adaugi un trandafir in buchetul vietii, iti urez sa ai parte de tot ce iti doresti de la viata: dragoste, bucurii, ganduri senine, lumina in suflet, speranta intr-un viitor mai bun si un sincer si calduros “LA MULTI ANI”!

Mesaje de La Multi Ani - Nu-ti doresc viata unui trandafirNu-ti doresc viata unui trandafir caci e prea scurta, nu-ti doresc nici viata unei stele caci e prea lunga. Iti doresc frumusetea unui trandafir si splendoarea unei stele. LA MULTI ANI!

Mesaje de La Multi Ani - La multi ani cu veselie, sanatate pe vecieLa multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, masa plina de bucate, dragoste, succes in toate, bani la greu, noroc cu carul: LA MULTI ANI si sus paharul!

Mesaje de La Multi Ani - La multi ani cu sanatateLa multi ani cu sanatate, DOMNUL sa va dea de toate, poate un STROP de fericire, poate unul de IUBIRE, poate unul de NOROC, poate TOATE la un loc!

Mesaje de La Multi Ani - In aceasta zi speciala iti doresc sa gasesti dragosteIn aceasta zi speciala iti doresc sa gasesti dragoste si fericire in orice lucru si in orice persoana din viata ta! La multi ani!

Mesaje de La Multi Ani - Fie ca aceasta zi sa-ti dechidaFie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!

Mesaje de La Multi Ani - Viata sa iti fie o eterna sarbatoare!La multi ani! Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o eterna sarbatoare!

Mesaje de La Multi Ani - La multi ani, la multa fericireLa multi ani, la multa fericire, la multa iubire, la mult noroc si la multe dorinte implinite.