Mesaje de La Multi Ani

Mesaje de La Multi Ani, mesaje de ziua de nastere, mesaje de la multi ani pentru zile de nastere si zile onomastice

Mesaje de La Multi Ani - Am cautat peste tot un cadou decentAm cautat peste tot un cadou decent, dar nu am gasit nimic potrivit pentru o persoana atat de speciala ca tine! Accepta asadar acest gand bun insotit de un sincer “La Multi Ani”!

Mesaje de La Multi Ani - Ca si vinul finCa si vinul fin, esti din ce in ce mai bun cu trecerea anilor. La multi ani!

Mesaje de La Multi Ani - Sarbatoreste sau pur si simpluSarbatoreste sau pur si simplu fa-ti timp numai pentru tine. Este ziua ta, asa ca bucura-te din plin de ea! La multi ani!

Mesaje de La Multi Ani - Dintii tai sunt ca stelele de pe cerDintii tai sunt ca stelele de pe cer: de un galben orbitor si la mare distanta unul de celalalt. La multi ani!

Mesaje de La Multi Ani - Prietene, aminteste-ti ca fara prostie nu ar fi intelepciunePrietene, aminteste-ti ca fara prostie nu ar fi intelepciune si fara uratenie nu ar frumusete. Deci lumea are nevoie de tine! La multi ani!

Mesaje de La Multi Ani - La multi ani cu drag si dor si iti uram o viata frumoasaLa multi ani cu drag si dor si iti uram o viata frumoasa si parfumata ca un buchet de trandafiri!

Mesaje de La Multi Ani - Un la multi ani plin de emotiiUn la multi ani plin de emotii, iti doresc succes pe toate planurile vietii.

Mesaje de La Multi Ani - As fi vrut sa-ti dau cadou o insula de bucurieAs fi vrut sa-ti dau cadou o insula de bucurie intr-o mare de fericire, dar, deocamdata, pot doar sa-ti dau urarile mele pline de mult bine pentru tine..

Mesaje de La Multi Ani - Fie ca ziua sa-ti fie binecuvantata cu fericireFie ca ziua sa-ti fie binecuvantata cu fericire, bucurie, raze de soare si prietenie. Sa ai parte de multa sanatate, bucurie si prosperitate in viata ta!

Mesaje de La Multi Ani - Ai mai urcat o treapta pe scara vietii si iti dorimAi mai urcat o treapta pe scara vietii si iti dorim sa urci in continuare cat mai multe, insotita de urarile noastre de sanatate, bucurie sufleteasca si numai impliniri.