Mesaje de La Multi Ani

Mesaje de La Multi Ani, mesaje de ziua de nastere, mesaje de la multi ani pentru zile de nastere si zile onomastice

Mesaje de La Multi Ani - Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorinteleIti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

Mesaje de La Multi Ani - Fie ca din aceasta zi sfantaFie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Multa sanatate! La multi ani !

Mesaje de La Multi Ani - La multi ani si mult noroc in aceasta zi specialaLa multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii.

Mesaje de La Multi Ani - Iti doresc pe vant ce bateIti doresc pe vant ce bate, multa multa sanatate si pe stele ce lucesc fericire iti doresc. La Multi Ani!

Mesaje de La Multi Ani - Tu nu ai implinit 40 de aniTu nu ai implinit 40 de ani. Ai 18 ani la care se adauga 22 de ani de experienta. :P

Mesaje de La Multi Ani - Ca sa fii mereu tanara iti recomand sa fii mereu cinstitaCa sa fii mereu tanara iti recomand sa fii mereu cinstita, sa mananci incet si sa minti cand vine vorba de varsta ta.

Mesaje de La Multi Ani - Foaie verde izma creataFoaie verde izma creata, sa ai in cont numai verdeata, cu bascula sa cari banii, sa se oftice tiganii, sanatate de beton si trei iahturi in sopron.

Mesaje de La Multi Ani - Iti urez un an plin de Iti urez un an plin de "S": Sanatate, Sinceritate, Serenitate... Dupa cum vezi, nu am scris Sex... Eu fac urari, nu miracole... La multi ani!

Mesaje de La Multi Ani - Va doresc o zi minunataVa doresc o zi minunata, un an memorabil si succes in tot ce faceti. La multi ani!

Mesaje de La Multi Ani - Fie ca ziua de azi sa fie cea mai fericita ziFie ca ziua de azi sa fie cea mai fericita zi din viata ta. Si fie ca ziua de maine sa fie si mai fericita decat cea de azi!