Mesaje de La Multi Ani

Mesaje de La Multi Ani, mesaje de ziua de nastere, mesaje de la multi ani pentru zile de nastere si zile onomastice

Mesaje de La Multi Ani - Pe o petala de laleaPe o petala de lalea, La Multi Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc si te ador! La multi ani!

Mesaje de La Multi Ani - Zilele de nastere iti sunt benefice.Zilele de nastere iti sunt benefice. Statisticile arata ca persoanele care au cele mai multe zile de nastere sunt cele care traiesc cel mai mult. La Multi Ani!

Mesaje de La Multi Ani - Fie ca aceasta zi speciala sa fie una superba,Fie ca aceasta zi speciala sa fie una superba, presarata cu momente fericite si sa ramai numai cu amintiri placute! La multi ani!

Mesaje de La Multi Ani - La multi ani cu sanatate, Sa iti dea Domnul tot ce doresti,La multi ani cu sanatate, Sa iti dea Domnul tot ce doresti, Zile senine si fericire La Multi Ani sa traiesti!

Mesaje de La Multi Ani - La Multi Ani, mult, mult noroc in dragosteLa Multi Ani, mult, mult noroc in dragoste, mult, mult succes in afaceri si multa, multa, multa sanatate!!!!!!

Mesaje de La Multi Ani - Sa cresti mare si cuminteSa cresti mare si cuminte, Multi ani de-acu-nainte, S-ai parte de fericire, Sanatate si iubire, De tot ce-i mai bun pe lume, De la mine ganduri bune, Sa ajungi la 100 de ani, Mult noroc si La Multi Ani!

Mesaje de La Multi Ani - Sa vedem cum stam: 1. Fericire: este!Sa vedem cum stam: 1. Fericire: este! 2. Iubire: da pe afara! 3. Flori: le-ai vazut deja 4. Mesaj: tocmai il citesti 5. Urare: La multi ani!

Mesaje de La Multi Ani - Iti multumesc ca imi luminezi viata cu prezenta taIti multumesc ca imi luminezi viata cu prezenta ta, in fiecare zi! La multi ani, dragul meu!

Mesaje de La Multi Ani - O viata fara ploi, o viata lipsita de griji iti dorescO viata fara ploi, o viata lipsita de griji iti doresc, cu multa iubire, pasiune, sanatate si multi prieteni adevarati! La multi ani!

Mesaje de La Multi Ani - Viata lunga, fericire, sanatate si iubireViata lunga, fericire, sanatate si iubire! La Multi Ani!!!