Mesaje de La Multi Ani

Mesaje de La Multi Ani, mesaje de ziua de nastere, mesaje de la multi ani pentru zile de nastere si zile onomastice

Mesaje de La Multi Ani - Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii taleTrandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii.Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate visele si dorintele. LA MULTI ANI!

Mesaje de La Multi Ani - La multi ani impreuna!Zilele vor fi mai frumoase alaturi de tine, noptile vor fi mai fericite, iar tu mereu mai surprinzator de frumoasa! La multi ani impreuna!

Mesaje de La Multi Ani - In aceasta zi frumoasa natura sa-ti zambeascaIn aceasta zi frumoasa natura sa-ti zambeasca, cei dragi sa te iubeasca, cei rai sa te ocoleasca. La multi ani!

Mesaje de La Multi Ani - La multi ani si la multi bani!In aceasta zi minunata in viata ta iti doresc sa te bucuri mereu de ceea ce ti-a dat Dumnezeu, dar cu putere in suflet si in minte sa tinzi si sa obtii ceea la ce visezi sa obtii sau sa devii! La multi ani si la multi bani!

Mesaje de La Multi Ani - Eu insa iti doresc numai un singur lucruEu insa iti doresc numai un singur lucru – ca toate cele dorite de predecesorii mei sa se implineasca! La multi, multi ani!

Mesaje de La Multi Ani - Urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurieNe face deosebita placere sa-ti transmitem, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani!

Mesaje de La Multi Ani - Zilele de nastere sunt pline de amintirile anului trecutZilele de nastere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului si speranta viitorului. Sper ca toate acestea sa faca un numar complet reusit. La multi ani!

Mesaje de La Multi Ani - Iti doresc rauri de alcoolIti doresc rauri de alcool, saci de fericire si dimineti cu zero mahmureala. Sper ca asta te va face cu adevarat bucuros! La multi ani!

Mesaje de La Multi Ani - Un scop sa-ti conduca viata si sa te faca fericitaIti doresc un brat pe care sa te sprijini, un umar sa-ti ostoiesti grijile, o dragoste s-o porti in inima, un drum sa te duca spre oamenii adevarati, un scop sa-ti conduca viata si sa te faca fericita.

Mesaje de La Multi Ani - Daca cineva ar avea ideea sa te numeasca batranDaca cineva ar avea ideea sa te numeasca batran, da cu proteza dupa el! La Multi Ani!