Mesaje de La Multi Ani

Mesaje de La Multi Ani, mesaje de ziua de nastere, mesaje de la multi ani pentru zile de nastere si zile onomastice

Mesaje de La Multi Ani - La aniversarea ta La Multi AniDaca exista ceva mai frumos decat viata, daca exista ceva mai minunat decat un rasarit de soare, daca exista ceva mai pur decat un vis si daca exista ceva mai puternic decat iubirea, fie ca acel ceva sa-ti apartina! La aniversarea ta - La Multi Ani!

Mesaje de La Multi Ani - Te imbratisez cu multa dragoste!.Daca as avea cate o floare pentru fiecare clipa in care m-am gandit la tine, m-as plimba intr-o gradina imensa. Te imbratisez cu multa dragoste!.

Mesaje de La Multi Ani - Eu iti urez doar doua lucruri: niciodata si intotdeaunaOamenii isi ureaza multe lucruri. Eu iti urez doar doua: niciodata si intotdeauna. Niciodata trist si intotdeauna fericit. La Multi Ani!

Mesaje de La Multi Ani - Mai multe zambete pe fata, mai multi bani in portofelMai multe zambete pe fata, mai multi bani in portofel, mai multa dragoste in inima!

Mesaje de La Multi Ani - Sa ai o viata ca-n povesti, cu vise impliniteSa ai o viata ca-n povesti, cu vise implinite, Sa daruiesti celui ce-l iubesti doar clipe fericite. La Multi ani!

Mesaje de La Multi Ani - La multi ani, viata mea!As vrea sa fiu o lacrima ca sa ma nasc in ochii tai, sa traiesc pe obrazul tau, si sa mor pe buzele tale. La multi ani, viata mea!

Mesaje de La Multi Ani - Ziua sa-ti fie binecuvantata!Fie ca ziua sa-ti fie binecuvantata cu fericire, bucurie, raze de soare si prietenie!